Aanbod en tarieven

Buitenfoto

De buitenfoto's worden gemaakt op het terrein van Hondencentrum Fikkie. Tijdens de shoot zullen de honden die op die dag bij Fikkie aan het spelen zijn op een ander veld zitten. Jouw hond komt dus niet in aanraking met andere honden; maar ze kunnen elkaar wel besnuffelen via het hekwerk. 


Omdat een ontspannen hond het mooiste fotomodel is, is het fijn als je hond andere honden gewend is. Je hond krijgt uiteraard even de tijd om zich op zijn gemak te voelen voordat ik begin met fotograferen.Studiofoto

In de studio worden portretfoto's van je hond gemaakt. Je hebt de keuze uit een witte of een zwarte achtergrond. Ik kan je hierin adviseren wat het mooiste is bij de vachtkleur van jouw hond. We kunnen ook halverwege de achtergrond wisselen. 


Voor de studiofoto's is het superhandig als je hond de basiscommando's kent zoals 'zit' en 'blijf'. Ik heb piepspeeltjes die ik gebruik om de aandacht te vragen. Heeft je hond thuis een favoriet speeltje? Deze mag je natuurlijk ook meenemen.

Combi-pakket

Het leukste is natuurlijk allebei! We gaan eerst de studio in om hijgende foto's te vermijden. Daarna kan hij buiten model gaan staan.


Wil je het combi-pakket boeken? Geef dit alsjeblieft van te voren aan, zodat ik de studio/het buitenterrein voor kan bereiden. 

Op de vraag hoeveel foto's je uiteindelijk krijgt, kan ik geen antwoord geven. Ik zal alle goede foto's nabewerken en naar je toe sturen via de mail. Je kunt dus zelf bepalen hoeveel foto's je krijgt, en dus hoeveel je betaalt. Zie hieronder de tarieven.

Tarieven 

Studiofoto (digitaal)

1 hond, per foto

€20,-

Buitenfoto (digitaal)

1 hond, per foto

€15,-

Elke extra hond

Per foto, geldt voor studiofoto en buitenfoto

€5,-

Fotoafruk a4 formaat (premium glossy fotopapier)

Per foto

€5,-

Is jouw hond klaar om model te staan?